I thought you were mine, but I guess i was wrong again

Marina hissar:
+ Styrketräning på Hälsomagasinet, inget går upp emot ett härligt träningspass i ca 80 minuter. På skoltid dessutom, double thumbs up!
+ Dagens låtar: David Gray - This years love, Jeff Buckley - Hallelujah, Paolo Nutini - Autumn  är tre av de låtarna jag lyssnat mycket på idag. Värda att lyssna på, helt underbara!
+ Facebook, jag fullkomligt älskar dig idag.

Marina dissar:
- Kylan,
visst , jag är överlycklig att det är höst ute men 5 plusgrader är väl att ta i, vi är faktiskt fortfarande i september. Vantar och mössa på imorgon!
- Träningsvärk, aj aj aj! Förra gången jag hade såhär mycket träningsvärk kunde jag knappt ta mig ur sängen. Hur ska nu detta gå?
- Morgondagens idrottslektion, ingen höjdare att springa runt sjön när det är kallt ute. Jag säger NEJ till frostskador. Däremot är jag väl så illa tvungen att vara med, vad gör man inte för att höja sina betyg..?

Blev ett snabbt och kort inlägg idag, nu ska jag återgå till att planera min idrottslektion inför vecka 46!

Written in the stars


Put your hands all over me, talk to me

Hej där!
Hur har ni haft det idag?
Slutade halv tre, härlig måndag må jag säga.
Så nu har jag absolut inget att göra. Självklart.
Kanske borde jag läsa på läxan..?
Jaja, det blir nog så.

Blev ett kort inlägg idag, men jag slänger in en länk till min låt för dagen också, enjoy!


Foo Fighters - Wheels

The things we said and did have left permanent scars, and this is more than a goodbye

Hej där.
Andra inlägget för idag, jao.

Sitter just nu och lyssnar igenom Maroon 5's nya album - Hands all over.
Faktiskt ganska bra, ni borde också checka in det. (y)
Iallafall, snart ska jag upp och ducha och sedan ska jag lägga mig i sängen och titta på film.

Slänger in en snabb Dagens hiss och diss med innan jag går, om jag missat något får ni gärna lägga till det.

Hiss:
+ Min mobiltelefon, med svagt batteri och med en mörk skärm har den klarat sig igenom flera timmar utan påfyllning. Jag ♥ dig din lilla opraktiska tegelsten.
+ Vädret, som jag sagt innan älskar jag höstvädret. Regnet som smattrar mot fönsterrutan, blåsten, färgerna på alla löven och den konstant mulna himlen. Kärlek!
+ Irene Huss, deckarserien som går på tv varje söndag, klockan nio. Finns det något dåligt att säga om den?

Diss:
- Ensam mamma söker, vad i hela...? Tre mammor som söker kärleken (visst är det lite fint på ett sätt) men enligt mig är det liksom... störande att de hånglar med varenda kille de lär känna i programmet. De är mödrar, for God sake.
- Min morgon, inget går upp emot att vakna i ottan... FEL! Jag vill inte bli väckt innan tio på söndagar, speciellt inte om jag varit på dåligt humör dagen före.
- Dagarna, var tog all tid vägen? Nu går timmarna fort som @&"%#!, och jag hinner faktiskt inte med. Jag vill ha fler timmar på dygnet!

Lägger in en söt bild på vår katt som avslutning på detta inlägget, jag älskar dig lilla kissemiss. ♥


Jag: Säg en rubrik. Sandra: Hej.

Ja, rubriken säger väl allt?
Ursäktar mig för att jag inte bloggade igår, men det blev en spontan resa med familjen till Råå och sedan Danmark istället.
Haha, måste bara berätta en urrolig sak också. På båten mellan Sverige och Danmark såg Sandra en Biggest Loser-deltagare och blev helt till sig.
"Vi går förbi en gång till!" - var typ det enda hon fick ur sig. När vi sedan gått förbi ytterligare en gång (mot min vilja, borde jag nog tillägga) gick hon direkt till våra föräldrar och berättade. Hon såg ut som ett litet barn på julafton, haha.

Jaja, jag vet ju att jag egentligen skulle lägga ut bilder från festen i fredags, men nu är det så att varken jag eller någon annan tog bilder. Om jag får tag på några lovar jag att jag ska lägga upp dem, men i nuläget tror jag inte att det finns några foton.
Och tack till dem som gjorde min kväll så otroligt härlig, och speciellt tack till värden. :D ♥

Nu blir det snart film, och sen ut med några vänner.
Vi hörs!

Dance dance like it's the last day of your life

Tjenixen!
Vaknade vid åtta (på en studiedag) av att jag hade glömt att stänga av mitt alarm. Heeeelt perfekt ju.
Anyway, duschade nyss och ska snart föna och fixa håret inför ikväll. Pepp på det!



♥ En liten sneak-peak på linnet jag ska ha på mig ikväll, märks det att jag gillar volanger? (a)
Till det ska jag ha ett par svarta "biker-leggins" och mina svarta skor i skinnimitation. Kan visa bättre bilder på tightsen, skorna och hela linnet när min kamera blivit färdigladdad, batteriet är inte vad det brukade vara.
Kan det måhända vara utslitet..?

Nej nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge, nu ska jag gå upp till mitt nystädade rum och göra mig iordning.
Uppdaterar imorgon, kanske jag lägger upp några bilder från festen då?
Ha det bäst!


Forever young

Dagens hiss:
♥ Styrketräning på Hälsomagasinet
♥ Fint höstväder
♥ Ledig imorgon & fredag!

Dagens diss:
- Överdrivet stort myggbett på vaden
- Träningsvärk i axlarna och ryggen
- Läxläsning

Hur har er vecka varit hittills?
Utan att gå in på för mycket detaljer kan jag ju säga vad min har bestått av:
En längtan, ett ledsamt besked, en avsky och en ånger.

Och hur kommer då resten av min vecka se ut?
Torsdag - Tjejkväll
Fredag - Fest
Lördag - Umgås med familjen
Söndag - Umgås med familjen

Ja, jag är iallafall glad att vi har studiedagar nu. Känner att jag kunde behöva en liten paus från skolan, men jag måste ändå fortsätta läsa på läxor. Men det fixar jag säkert i ett nafs, det är inte så svårt.
Men nu ska jag titta på film med min fina familj, vi hörs!



Memento mori - kom ihåg att Du är dödlig

God kväll på er!
Har ni haft en bra dag?
Det har jag. jag har varit funktionär på skolans friidrotts-dag idag, tillsammans med några härliga vänner. Vi var tilldelade olika stationer, jag och två till var på längdhopp - och har därför krattat sand hela dagen. Vi räknade ut hur många gåner vi hade planat ut sanden, och kom fram till 540 gånger (ungefärligt värde, vissa av grupperna var mindre än 15 stycken). Men ni kan säkert förstå att jag har galet mycket värk i axlarna och i mina armbågar. Och det är ju perfekt med tanke på att vi har styrketräning imorgon på idrotten, i 80 minuter. *ironi*
Men vi slutade tidigare än de andra som inte var med idag, och det är ju ett plus.
Just nu sitter jag och pluggar SO, den ska vara inlämnad imorgon så jag borde nog återgå till det...
Men vi hörs snart igen, ciao!

Waiting for a star to fall

 

Taggar redan inför sommaren 2011!

I don't even care about the clouds, cause' you're my sunshine always

Det tredje inlägget idag, kanske jag börjar bli en bloggnörd?
Men jag tycker det är värt att lägga upp ett till, för denna gången handlar det om min syster.

(Förlåt för usel kvalité på bilderna, men vad ska man förvänta sig från en webbcamera?)











Haha shit alltså, jag ursäktar mig igen för oseriösa bilder. Märkte att jag såg lite risig ut på dem, men så kan det bli efter en heldags pluggande.

Kära, kära syster. Jag önskar att jag vore poetisk och kunde skriva flera sidor om vad du betyder för mig.
Tyvärr är jag inte det men du får nöja dig med raka ord - direkt från hjärtat.
Tänk så mycket vi har gått igenom, du och jag. Vi har varit så sura på varandra att vi inte har pratat eller ens tittat åt varandras håll på flera timmar - ibland en hel dag, men vad gör väl det? Om vi händelsevis råkar möta varandras blick brister vi båda ut i skratt, eller försöker spella allvarliga. Utan att lyckas då, självklart.
Det är helt galet hur många minnen vi har, hur många gånger vi bråkat men sedan blivit sams igen, och hur arga vi egentligen kan bli.
Jag minns en gång vi båda blev så irriterade att vi skrek öknamn och fula ord till varandra och jag stängde in mig på mitt rum. Förstår du hur dåligt samvete jag hade? Jag satt där och grät tills jag somnade, men när jag sedan vaknade upp morgonen efter pratade vi som om ingenting hade hänt.
Det är just det som är så speciellt. Vi behöver inte säga förlåt till varandra, vi vet om att den andra ångrar det dåliga som hänt, fastän ingen av oss har sagt något som ens antyder att vi är ledsna.
Det är ett band som jag aldrig kan knyta till någon annan än just min syster. Ett band som inte kan lösas upp, som alltid finns där. Som alltid består, utan vidare ansträngning.
Det gör ingen skillnad hur arga vi blir, hur många gånger vi kan säga "jag hatar dig" och att vi aldrig vill träffa varandra igen, för jag vet att vi alltid blir sams igen. Hur lång tid det än ska ta, så blir vi det alltid. Ifall du någonsin blir så arg att du menar allvar och verkligen aldrig vill träffa mig igen, kommer jag kämpa för oss, vare sig du vill det eller inte.  

Jag började inlägget med att jag ville skriva hur mycket du betyder för mig. Och nu tänker jag göra det.
Syster min, du har en stor del av mitt hjärta - förevigt. Vårt syskonband var starkt, är starkt och kommer förbli starkt. Vi är systrar och ingenting kan någonsin komma emellan oss.
Jag älskar dig.

- men du är harmonin i varje sång jag sjunger

Godmorgon!
Efter en sen kväll igår trodde jag att jag skulle sova längre, men så kan det gå när man somnar i soffan istället för att pallra sig upp till sängen.
Just nu sitter jag och tittar på MTV, det är så härligt att vakna till musik på morgonen. Vad gör ni för att piggna till på morgonen?  
Resten av min söndag går åt till att plugga - jag har prov imorgon och inlämning av min uppsats på tisdag. Ska se om jag hinner jobba lite på min nya header också, som jag lovade er. Det har inte blivit så mycket med den på sistone eftersom skolan tar upp mycket av min tid.

Men nu ska jag skriva på min uppsats igen, och sedan läsa lite till imorgon.
Ha en fin dag!


Seven, six, five, four and I'm all over you

Hej på er!
Nästan precis kommit hem efter en snabb shoppingrunda, lägger upp bilder på vad som inhandlats snart. Förhoppningsvis redan imorgon.
Resten av dagen spenderas framför datorn, jag måste skriva färdigt min SOuppsats. Politik och sådant intresserar mig inte, så det går lite segt att arbeta om det.
Hade tänkt göra Dagens hiss & diss idag med, det kommer slinka med i några inlägg till framöver!

HISS:
♥ Vädret - jag älskar höstregnet och blåsten, det är mysigt.
♥ Mina nya skor - inte så märkvärdiga, men jag älskar dem.
♥ Min bok - en bra bok + en kopp te + en varm filt = en perfekt höstkväll.

DISS:
- SOarbetet
- Politikernas valfrågor
- Ont i magen - får nog se till att få i mig lite mat snart, jag är hungrig!

Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats och lyssna på lite härlig musik, vi hörs!


Slänger in en härlig sommarbild sedan vi var i Blekinge, kärlek!

You're my favourite song

Tjenare!
Inte på bloggat på typ... två dagar är det va? - men det är pga att jag har varit väldigt upptagen.
Låter lite som jag aldrig har tid över till något, haha. Det har jag faktiskt, men vad ska jag skriva i så fall?
"Just pluggat färdigt, snart duschen & sen sängen för jag är jättetrött.. "  ?
- Nej tack, jag vill inte bara bjuda på något sådant skitinlägg. Jag vill skriva om något som åtminstone är lite intressant, eller iallafall något som berättar om en sak.
jag har även funderat vidare på det här med att behålla bloggen eller inte, och jag har bestämt mig för att behålla den.
De flesta inläggen kommer vara som vanligt, men vissa tänker jag lägga ner mycket tid på, och skriva om saker som är värda att tänka på. Något man kan fundera över och fråga sig själv - "vad är min åsikt om det, varför tycker jag så, hur kan det utvecklas?" .... eller något liknande.
Nu blev det kanske lite invecklat, men jag tror ni förstår vad jag menar!

Tänkte börja redan nu med ett citat från Oscar Wilde.


Först och främst vill jag berätta lite om Oscar Wilde, om än det bara blir lite information så får ni en liten inblick om vem han var.
Han föddes år 1854 och avled år 1900, alltså 46 år gammal.
Han arbetade som författare, dramatiker och samhällssatiriker, och var son till William Robert Wills Wilde.

Och nu vidare till min åsikt om citatet:
Jag vet inte riktigt i vilket sammanhang Wilde sa det här, men om jag vetat hade det nog blivit lättare att förstå det.
Jag menar att på ett vis har han rätt, om man ger efter för frestelsen försvinner den så småningom. Men om man sedan tänker såhär: vad är det egentligen som frestar oss? Är det att göra något som man får en adrenalinkick av, är det något som kan vara bra för andra eller är det något som är dåligt för både en själv och omgivningen?
Bäst av allt hade varit att motstå frestelser, hur svårt det än kan vara. Även ifall det verkar harmlöst i början kan det få katastrofala följder om det visar sig att man har "valt" helt fel. Alltså är det egentligen bäst att stå emot frestelsen, och ägna sin tid åt något som är mycket bättre och blir bra i längden.
I en bön (Fader Vår) lyder en rad "... och inled oss icke i frestelse, utan fräls oss ifrån ondo" - vilken jag tolkar lite olika.
För att relatera till resten av inlägget - kan den meningen betyda att det finns många dåliga frestelser, som verkar bra i början. "Fräls oss ifrån ondo" tolkar jag som att man ber Gud hjälpa en att stå emot frestelsen, som då kan vara farlig och dålig överhuvudtaget.

Kan vara så att det blev lite svårförståeligt, men ta hänsyn till att detta är första gången jag publicerar något sånt här.
Hoppas ni funderar lite på vad ni tycker och hur ni tolkar det, och ha en fortsatt härlig fredagskväll!

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Länkar till en underbar låt, tycker den är värd att lyssna på.




♥  Lars winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu



(förresten, det är inte jag som gjort bildspelet som visas i videoklippet - bara så att ni vet. (;  )

Marina är gladgladglad.

Jadu, rubriken säger allt.


You must have the moment in your hands

Hej på er!
Min dag har varit ganska okej idag, en aning trött bara. Men vad ska man egentligen förvänta sig en måndag? ^^
Resten av kvällen ska jag plugga på biologiläxan, sen ska jag fortsätta skriva på min SO-uppsats.
Vi ska skriva om vars ett parti i riksdagen, jag har fått Nya Moderaterna. Är ganska nöjd med det ändå, deras parti är bättre än vissa andras. (min synpunkt på det hela) 

Jag har dessutom börjat pyssla med en ny header, så bloggen kommer ligga under uppdatering ett tag.
Får se hur det blir med den, förhoppningsvis är den färdig snart. Men som sagt - det kan ta ett tag, för jag är lite upptagen de kommande dagarna/veckorna med läxor, prov och inlämningar.

Blir en härlig strandbild sedan jag var i Råå som avslutning på detta inlägget, bye



Gavin DeGraw - Stay


And I wonder, who's loving you

Mitt humör är betydligt bättre idag, och det kan jag tacka Jennifer för.
Efter två urtrista filmer igår kväll somnade vi, vid ungefär elva. På en lördag.
Det var iallafall skönt att vi somnade tidigt, så vaknade vi typ halv nio imorse och gick sedan och tittade på match vid elva.
Vid ungefär fem ska jag iväg och träffa några vänner igen, det är så skönt att vara ute i mulet väder!
Jag längtar till hösten, ja.
Dels för alla fina färger på både träden och allt annat, dels för att man kan gå i halsduk, vantar och tjocka tröjor, och dels för att vädret är så obeskrivligt mysigt.
Nu ska jag iallafall gå och leka lite med min systerson som just kommit hit, vi hörs!

I just can't let you go that easy



Jack & Jim Elsie - Där rosor aldrig dör (Lovsång)


Hellre ärliga fiender än falska vänner

Hej!
Förlåt för den låga uppdateringen, men jag har inte haft något att skriva om.
Vill heller inte bjuda på ett sådant skitinlägg bara för att ha något att skriva, det är helt enkelt inte okej.

Tänker iallafall berätta vad jag ska göra ikväll.
Vid halv sex ska jag gå och träffa 4 härliga vänner och ha filmkväll, där vi kommer tjocka oss med kladdkaka och chokladbollar. Ska ta med mig några bra filmer också, vad sägs om "Slumdog millionaire" eller "The Oh in Ohio"?
Den förstnämnda är verkligen bra, men den andra är lite för sexistisk tror jag. Kändes iallafall väldigt obekvämt förra gången jag såg den med någon, hela filmen handlar praktiskt taget om sex.
Vid närmare eftertanke tar jag nog den första, onödigt att ta med The Oh in Ohio om man är alldeles för generad för att titta på den.

 
Slumdog Millionare

Men nu ska jag äta, sen går jag. Vi hörs!

There's no sunshine when he's gone


Life is ours, we live it our way

Hej på er!
Kan ju börja med att berätta att jag har en dålig dag. Och då menar jag inte humörmässigt, utan att allt går åt skogen idag.
Det började med att jag var sen ut till de andra när vi skulle gå till bussen, pga:

· vår katt gick efter mig, så jag var tvugnen att bära upp henne och ta in henne, vilket inte var så lätt eftersom hon sprang iväg hela tiden. (tidsåtgång: ca 3 minuter)
· när jag äntligen burit in katten gick jag en bit, och fick sedan springa tillbaka till dörren igen eftersom jag glömt att låsa den. (tidsåtgång: ca 1 minut)
· när jag sedan låst dörren och gått en bit igen, kände jag att något saknades. Och vad annars om inte min mobiltelefon? Så då fick jag springa tillbaka och hämta den, och även hämta mitt busskort som jag också hade glömt, och som jag letade som en galning efter för att sedan hitta det i min bakficka. (tidsåtgång: ca 4 minuter)

Och eftersom mitt morgonhumör påverkar hur jag upplever hela min dag, så blir inget bra idag. Förhoppningsvis blir det bättre imorgon, för jag har ingen vidare lust till att gå igenom samma dryga dag en gång till.


Men nu ska jag inte sitta och beklaga mig över sånt, jag har mycket bättre saker att tänka på. (a'
Förresten, så tänkte jag också berätta om resten av min dag.
Efter skolan åkte jag och Michelle (och min syster) till Lund och försökte fixa praktikplatser där.
Jag hoppas på att vi kan praktisera där, men just nu ser det ljust ut. Så vi får hålla tummarna!

Och snart blir det plugg inför NO-provet imorgon, fast allt sitter redan ganska bra. Men det skadar ju inte att läsa lite till.
Efter det blir det film - Alot like love. Den är så bra!
Vi hörs!




Everytime I think of you, I always catch my breath

Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag tillbringade dagen, natten och morgonen idag i Råå!
Sov över där en natt med familjen, det är så skönt att komma ut i naturen och bara...liksom finnas.
Självklart följde kameran med, så här kommer några fina strandbilder!
Det gäller att suga ut det sista av sommaren, snart blir det ju kallt och regnigt igen.









Solnedgången var verkligen fin där, lite trist att själva solen inte kom med på någon av bilderna.
Men jag tyckte det blev fint nog med färgspelet på molnen, själva känslan att vara på stranden vid solnedgången är en upplevelse i sig.




And now when I love you, I wish we never met

Börjar med att säga; rubriken är inte menad till någon speciell, utan jag valde det citatet för att jag tycker det är fint helt enkelt. Ville bara förtydliga, så att det inte blir några missuppfattningar.


Min film är snart slut, och det är tur det.
Den är ganska vidrig, jag mår iallafall väldigt illa av den.
Filmen heter Captivity och är faktiskt inget jag rekommenderar. Men om du tycker om filmer som innehåller mycket blod, plågsamma mord på oskyldiga människor och makabra scener överhuvudtaget är denna filmen verkligen något för dig.
Själv ska jag nog inte titta på den fler gånger, jag trodde den skulle vara mycket bättre än vad den var.
Kanske jag bara tycker så för att jag har lätt att bli äcklad av mycket blod, men ändå.



Filmen handlar om en modell, Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) som blir kidnappad och torterad i en källare.
Genom ett litet hål i väggen kan hon se en annan fånge, Gary (Daniel Gillies). De lär känna varandra och blir så småningom kära, men Gary är inte den Jennifer tror han är..
Ni som är intresserade av att veta vad som händer efter det får helt enkelt titta på filmen.
MEN FÖR ER SOM ÄR KÄNSLIGA FÖR BLOD OCH LIKNANDE, JAG VARNAR FÖR STARKA SCENER.

Och för de som vågar titta på den, jag rekommenderar att ni har en kudde eller filt nära till hands!
Have a nice movienight. (:

I don't want to be someone that I never supposed to be

Men hallå på er, solstrålar!
Jag är hemma igen efter en dag - med Jennifer - på Väla.
Köpte ett par jeans som jag kommer visa inom en snar framtid, kostade 399 99 kr!
Det jag tycker är lite trist är att de har tagit bort Tasty House, jag brukar alltid gå in där. :(
Men ja, saker förändras. Och förhoppningsvis till det bättre.
Resten av kvällen spenderas i soffan, jag ska titta på någon skräckis. Ensam, tyvärr. Min familj vill inte titta på det med mig, så det får bli såhär.
Nej nu ska jag titta på filmen som nyss börjat, hugs!


"Now I can't trust myself with anything but this,
and that's what you get when you let your heart win"
Paramore - That's what you get


Man, I'm taking risks here that no one dared

Hej igen!
Nu har jag gjort färdigt min matteläxa, tagit en dusch och städat mitt rum. Som var stökigare än jag trodde, förresten.
Jag har även rensat ur garderoben, så nu har jag mycket mer utrymme i den än förut.
Tog lite lång tid allt det här, men rummet behövde verkligen storstädas.
Just nu sitter jag och lyssnar på låtar av Gavin Degraw, texterna är riktigt fina. Rekommenderas!
Snart blir det två filmer, och sen får vi se hur mycket klockan blir. (a)

Tänkte även passa på att informera om att jag mår mycket bättre nu, så det blir skola imorgon!
Trist kanske, men det finns två fördelar med det: jag träffar roligt folk, och att provet vi skulle ha imorgon blev framflyttat till tisdag istället. (y)

Men nu ska jag starta filmen, vi hörs!



It's amazing to see what you're doing to me

Godmorgon!
Det har varit lite dålig uppdatering igen, mitt fel. Jag har bara inte haft tid att blogga.
idag kommer jag definitivt ha tid, eftersom jag ligger hemma och är sjuk. Förhoppningsvis är det bara för idag, jag måste verkligen till skolan imorgon och skriva prov.
Nu när jag väl är hemma en hel dag, kan jag lika gärna göra lite nytta:

♥ Jag ska räkna på min matteläxa
Läsa till provet imorgon
Städa lite på mitt rum (ser ut som mina kläder har startat ett krig mot varandra)
Öva på gitarren (har inte blivit så mycket med det på sistone, har varit helt slutkörd efter jag kommit hem från skolan så jag har inte haft lust till att göra det)
Planera lite inför i helgen och nästa helg

Det var min attgöra-lista för idag, uppdaterar när jag har tid över!

Och just det, jag lovade att lägga upp bilder på min nya tröja, här kommer dem!








Vi hörs!

RSS 2.0