sound of music

Gott nytt år!
Tillägnar detta inlägg speciellt för er idag, eftersom jag inte har tillräckligt med tid för att skriva det egentligen. Just nu är jag i full fart med att göra mig i ordning inför ikväll, jag tar tåget till Helsingborg klockan 6.
Jag har ingen bild på hur jag ser ut i nuläget, men det kommer imorgon då jag gissar på att det kommer tas många bilder på festen ikväll.
Hoppas ni får en härlig nyårsafton, så välkomnar vi 2011 med ett leende och fina vänner!

should have known better



Åkte in en sväng till Malmö innan idag, med min fina familj, och strosade runt inne i den nya möbelaffären.
Jag fick med mig ett praktiskt fototräd hem som nu står fint på mitt sängbord! Snart ska det prydas med foton av mina härligaste minnen och fina bilder på min familj och vänner.
Resten av kvällen ägnar jag åt J, som nannar här inatt!

need a second to breathe

Adam Lambert - Whataya want from me (acoustic)
Börjar min dag med en härlig låt, som är så mycket bättre akustisk än original!


sometimes it takes so much to give


Blir en härlig vinterbild, men jag tror inte det är någon som missat att jag älskar soliga vinterdagar.
Min dag har ägnats åt att titta på två av mina nya filmer, "The last house on the left" och "Inception". Riktigt bra, båda två!
Resten av min kväll ska jag nog baka något gott med mamma, eller så blir det en familjekväll. Vi får helt enkelt se.
Ha en fortsatt fin kväll!


you are the reason I still believe



Åkte iväg med min syster och Jenny till mellandagsrean, och fick med mig en del saker hem.
Däribland ett par jättesöta pyjamasshorts, detaljerna på dem ser ni på bilderna ovan. Fick även med mig två filmer, "Paranormal Activity" (har hört att den ska vara bra, men den låter väldigt läskig!) och "The last house on the left" - som också är en sådan obehaglig film. Den har jag sett innan, men den är riktigt bra!
Nu ska jag titta på film med min fina familj, ciao!

When your heart is heavy, I will lift it for you



Vintern när den är som finast.
Godmorgon! Här snöar det för fullt, kan faktiskt behövas om snön ska kunna hålla i sig tills i slutet av januari.
Hur som helst, som jag skrev igår är det inte långt kvar till årsskiftet, helt galet! Jag har hittat min nyårsklänning, om man nu kan ha gammelrosa på en nyårsafton är en annan sak - fast jag tror det blir den iallafall. 
Min dag ska faktiskt ägnas åt att läsa, jag fick två böcker som är fortsättningar på två olika boktrilogier i julklapp - så jag har mycket härlig, lugnande läsning framför mig!


couldn't be better






Julaftonen kunde inte varit bättre, jag är så himla nöjd med både sällskapet och mina julklappar!
Nu väntar nyårsafton och början på 2011, detta året har gått så fort!
Hoppas ni alla hade en fin jul, och ha en god fortsättning!

frozen leaves


Kappahl, 49.50 :-


found myself in heaven

Godmorgon, och god jul! :D
Det blir ett väldigt kort inlägg idag, men jag ska göra mig iordning inför det kommande julmyset. Konstigt nog har jag inte haft så mycket julkänslor detta året, men jag antar att det kommer när vi väl tittar på Kalle Anka klockan 3 idag.
Ska även till kyrkan på midnattsgudstjänst, kommer bli extra mysigt! Jag återkommer med ett nytt inlägg när jag gjort mig färdig, så får ni se hur jag ser ut till julfirandet och även en ny, fin ring som jag passade på att handla till mig själv när vi ändå var iväg och handlade julklappar! 


allting finns i eld

Hej igen, blir ni kanske en aning snopna nu när jag gör två inlägg på samma dag? Haha, det kommer nog bli så ett tag framöver. Eftersom jag har jullov så kommer jag säkert uppdatera med jämnare mellanrum - och det kan ju inte vara annat än positivt?
Hur som helst, jag ska inte göra detta inlägget helt i onödan - jag ska faktiskt lägga upp en liten planering inför de kommande dagarna fram till julafton. (Det är inte långt kvar nu, bara tre dagar! Jag är så nyfiken på vad jag får i julklapp, och ännu mer nyfiken på vad de andra kommer tycka om julklapparna jag ska ge till dem. Hoppas de gillar dem)

Dåså, här kommer min lilla planering:


come on now, try to understand


En glad tjej såhär på vintern, hihi.

Hej på er! Kom hem för ca en timme sedan, vi hade ju skolavslutning idag. Min sista julavslutning på Linåker, helt sjukt. Tiden har gått så fort! Klädseln för idag blev samma klänning som jag hade på Halloween, alltså den svarta med "strimmor" av spets. Tyvärr har jag ingen bild på den på datorn, och jag har lyckats förlägga min kamerasladd som man kan koppla till datorn, så jag kan inte ta en ny bild och visa! Blir väl att leta efter den, nu när jag ändå har jullov.

in the eye of the storm


Oasis - Wonderwall

Kom hem från kyrkan för snart två timmar sedan, har jobbat med bloggdesignen sedan dess.
Den är faktiskt klar nu, iallafall är den så jag vill ha den. Jag tycker att den är mer enkel, luftigare och helt enkelt mer stilren än förut. Som jag sagt förut, "less is more". Jag är supernöjd! Men om ni ser något fel som jag borde åtgärda, kanske en kod som hoppat fel eller något - så säg gärna till!


RENOVERING

Hej på er! Jag postar ett snabbt inlägg, där jag bara skulle berätta att bloggen är under ombyggnad! Om den ser konstig ut eller inte fungerar överhuvudtaget så oroa er inte - det håller jag på att fixa!
Det kommer nog dyka upp några inlägg iallafall, fastän designen ser jätteful och allmänt tråkig ut.
Men jag gör så gott jag kan, så hörs vi snart igen!

follow me down


Galet snygg tatuering! Bild hittad på www.weheartit.com

Hej i snökaoset!
Vi fick sluta hela fyra timmar tidigare i skolan idag, just på grund av all snö. De fick fixa extrabussar för att alla skulle kunna ta sig hem också, och de flesta nästintill jublade när vi fick reda på att de skulle plocka upp oss precis utanför skolan. Vi brukar få gå upp till en station annars.
Resten av min dag blir ganska kul, jag ska snart gå upp på rummet och läsa lite i min bok sen tar jag tåget klockan 6 till Tågarp för att träffa ett par tjejkompisar där.

Ha en fin snödag!

JAG KVÄVS UTAN DIG

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra lucia-dag, det har iallafall jag! För ungefär tre timmar sedan kom jag hem efter att ha gått i luciatåget i kyrkan, där Ellinor var lucia. Det gick jättebra!
En kort uppdatering, men jag inte så mycket mer tid för tillfället. Jag ska ta en varm dusch, sen ska jag gå och lägga mig.
Hoppas ni har haft en fin kväll!



Realivt gammal bild, jag ska snart ut och fota nya vinterbilder!


I just came to say hello

En snabb update; - just nu sitter jag i mammas mysiga, stickade Lovika-tröja och inväntar maten. Mamma och pappa är i köket och gör hemmabakt pizza, luktar underbart. J kommer snart och sen ska vi åka till Oskar och träffa annat folk. 
Kommer bli en awesome kväll, med härligt folk!


can't help falling in love

Jag vaknade nyss, startade en härlig Disneyfilm (tröttnar aldrig på dem!) och insåg snart att jag inte skrivit ett blogginlägg på ungefär fem dagar.
Så jag tänkte ge er ett litet livstecken från min sida! Anledningen till att jag inte bloggat är att jag har haft det extra stressigt i skolan med allt som ska lämnas in och de sista läxorna, betygen sätts ju imorgon!
Hur som helst, jag är klar med allt och ska bli bättre på att skriva här.
Blev ett relativt tråkigt inlägg, ja, men jag hade tänkt gå upp och duscha inför senare, får ett litet besök! :D
Ha en fin dag!


OHYES!

 

Bilden beskriver nog rätt bra vad jag gjorde i Landskrona igår.
Det stora örhänget har jag haft länge, men de två som har små pärlor gjorde jag då igår.
I like them a lot!


"Vi räknar dagar, räknar år. En skymt av solen doftar vår"


En sliten Marina efter en kort men irriterande skoldag - fast nu är jag på betydligt bättre humör!

Om typ fem minuter ska jag upp på mitt rum och börja göra mig iordning inför ikväll, we're going to have a blast.
Imorgon ska jag in till Landskrona, vad jag ska göra där lägger jag ut som en bild efter jag kommit hem.
Jag kan ju säga att jag är glad över det, hehe!


WHO SAYS


En fin bild på en tatuering som jag så gärna vill ha. I nuläget ser det dock ut som jag får vänta tills jag blir arton. Jag önskar mig iallafall en tatuering i julklapp, får se hur det går med det! Mina föräldrar är inte de lättaste att övertala..

Tre ord - Jag är arg. Inte på någon, snarare något. Rättare sagt på SJ.
Tåget vi skulle ta in till Helsingborg var först ungefär en timme försenad, och sedan ställdes det in helt och hållet.
Fast det bar ju något gott med sig, då får jag mer tid att plugga till litteraturprovet vi har imorgon!

Tre ord till, dessa sammanfattar min dag - trist, galen, underbar.


ballerinaaaaa



Ballerinakex i högsta hugg, ny design till bloggen, en bra film och hela min familj är samlad till en härlig familjekväll.
Fin kväll, fin dag, fint liv.


Johannes Hedberg!

Jag lovade ju ett inlägg om hur det var att gå en dag på Johannes Hedberggymnasiet i torsdags, och här kommer det:
Med mitt otroligt dåliga lokalsinne hittade jag ju såklart inte till skolan först, men efter ett tags flitigt tänkande mindes jag vägen. Eftersom jag skulle upp till fjärde våningen skulle jag ju välja mellan hissen eller trapporna, valde jag ju såklart hissen. Ni som känner mig, ni vet att jag är ganska lat. (a)
Anyway, jag fick dock dela hiss med tre av lärarna som jobbade på gymnasiet, och de kände igen mig från deras öppet hus som varit på lördagen. Vilket resulterade i att de frågade mig en massa frågor om vad jag fått för första intryck av skolan, hur jag tyckte att lärarna verkade och om jag trodde att jag skulle trivas i lokalerna osv. Men de var trevliga, så jag hade inget emot att prata med dem.
När jag kom in i lokalen blev jag först lite överraskad, jag tyckte det såg mycket mindre ut än när jag var där på öppet hus, men det var en riktigt mysig atmosfär. Eleverna som var där lika tidigt som mig var jätteglada och pratade med varandra hela tiden.
Själva lokalerna var också i det lite mindre laget, men det var ändå skönt att allt inte var så utbrett.
Kort och gott sagt - skolan var helt, freaking, underbar.
Jag kan helt klart tänka mig att gå på Johannes Hedberg, det är faktiskt den som står som nummer ett på min "skol-lista" nu. Jag ska iallafall försöka plugga mig upp till deras lägsta intagningspoäng, det är inte så långt kvar från mina nuvarande poäng.
Jag är supernöjd, och jag tror jag hittat just den skolan jag verkligen, verkligen vill gå på!
Ha en bra dag, själv ska jag plugga lite!


RSS 2.0