I don't wanna be told to grow up and I don't wanna change, I just wanna have fun

Helluu, efter en sen natt igår sov jag till halv tolv i morse. Min midsommarafton firades med de bästa av alla vänner jag har med bad, musik, midsommarstång och dans. Tackar därför Madeleine för kvällen, eftersom hon var kvällens värdinna!
För övrigt ska hela familjen + Anton (som numera egentligen räknas in i familjen) iväg idag, vi ska fira midsommar ännu en gång! Denna gång blir det med många fler än vad det var igår, men det är lika roligt för det!
Blev dock ingen bild från gårdagen eftersom jag inte sitter vid min dator där de finns, men de kommer dyka upp inom en snar framtid.
Hoppas att er midsommarafton blev lika lyckad som min, tjingeling!


Summertime


Efter att ha haft sommarlov i en vecka börjar det sjunka in att min tid på högstadiet är förbi.
Jag har sommarjobbat hela veckan, men även haft tid över att träffa min dunderfina pojkvän och mina vänner eftersom jag slutar jobba vid ett varje dag. 
Förutom sommarjobbet har jag även ett sommarprojekt på g, jag ska lära mig spela akustisk gitarr! Jag har ju kunnat lite sedan innan men denna sommaren ska jag verkligen lägga manken! :)
Hur som helst, nu ska ska jag fixa inför ikväll, mamma fyller år så vi ska ha gäster! Puss


Boy, I think about you every night and day


Mitt sista bildprojekt i nian, vilket jag är jättenöjd med. Jag fick dessutom MVG som betyg på bilden, så jag har ju all anledning att vara nöjd!
Det känns helt overkligt att det är exakt en vecka tills jag slutar nian. Efter dessa tre åren på högstadiet ska det bli så otroligt skönt, att komma ifrån alla som inte mognat klart och istället omge sig med folk som har samma ambitioner som jag har. Dock kommer jag ju ändå sakna klass 294.. Men, jag taggar inför klassresan till Ven, lärarmiddagen och avslutningsfesten, det ska bli så roligt!
Hur som helst ska jag ut och hjälpa pappa lägga om taket på verandan nu, duktig tjej det här!

RSS 2.0