Johannes Hedberg!

Jag lovade ju ett inlägg om hur det var att gå en dag på Johannes Hedberggymnasiet i torsdags, och här kommer det:
Med mitt otroligt dåliga lokalsinne hittade jag ju såklart inte till skolan först, men efter ett tags flitigt tänkande mindes jag vägen. Eftersom jag skulle upp till fjärde våningen skulle jag ju välja mellan hissen eller trapporna, valde jag ju såklart hissen. Ni som känner mig, ni vet att jag är ganska lat. (a)
Anyway, jag fick dock dela hiss med tre av lärarna som jobbade på gymnasiet, och de kände igen mig från deras öppet hus som varit på lördagen. Vilket resulterade i att de frågade mig en massa frågor om vad jag fått för första intryck av skolan, hur jag tyckte att lärarna verkade och om jag trodde att jag skulle trivas i lokalerna osv. Men de var trevliga, så jag hade inget emot att prata med dem.
När jag kom in i lokalen blev jag först lite överraskad, jag tyckte det såg mycket mindre ut än när jag var där på öppet hus, men det var en riktigt mysig atmosfär. Eleverna som var där lika tidigt som mig var jätteglada och pratade med varandra hela tiden.
Själva lokalerna var också i det lite mindre laget, men det var ändå skönt att allt inte var så utbrett.
Kort och gott sagt - skolan var helt, freaking, underbar.
Jag kan helt klart tänka mig att gå på Johannes Hedberg, det är faktiskt den som står som nummer ett på min "skol-lista" nu. Jag ska iallafall försöka plugga mig upp till deras lägsta intagningspoäng, det är inte så långt kvar från mina nuvarande poäng.
Jag är supernöjd, och jag tror jag hittat just den skolan jag verkligen, verkligen vill gå på!
Ha en bra dag, själv ska jag plugga lite!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0